قاطی پاتی

مرجع بلاگر ایران - جدید ترین ها از وبلاگ های پارسی

به قاطی پاتی بزرگترین مرجع بلاگر ایرانی خوش آمدید!
هدف قاطی پاتی این است تا وبلاگ نویسان ایرانی بهتر دیده شوند و سریع تر پیشرفت کنند.

ثبت شکایت

انگور فیلم سدلیس

خارپشت مادر

چهل و پنج سال پیش از این در تراکیا» در کنار رود گالاتا»[احتمالا پل گالاتا منظور است در استانبول] مردی به نام حسن آسیایی بود. در کنار این کارگاه باغ انگور بزرگی بود: یک باغ انگور. فصل انگور بود. رفته بودم به باغ، انگور بخورم. در باغ که قدم می‌زدم، روی کنده یک تاک، میان خوشه‌ها حیوانی دیدم که در نظر اول به نظرم آمد که مرغ است. کنجکاو شدم. رفتم جلو ببینم چیست. دیدم خارپشت است. خارپشت با دو پایش از شاخه‌ای بند شده بود و با تلاش و تقلا با یک خوشه انگور ور می‌رفت. دانه‌های انگور از خوشه جدا می‌شدند و به زمین می‌ریختند. زمین پر از حبه انگور شده بود. بعد خارپشت یواش یواش از کنده تاک پایین آمد و شروع کرد به غلطیدن روی حبه‌های انگور. تیغ‌های خارپشت در حبه‌های فرو می‌رفت. بعد از یک دقیقه تمام تیغ‌هایش پر از حبه انگور بود. خارپشت راه افتاد. از باغ خارج شد. من از روی کنجکاوی تعقیبش کردم. لانه خارپشت صد متر دورتر از باغ بود. بچه‌های خارپشت وقتی مادرشان را دیدند، از لانه بیرون آمدند. خارپشت مادر روی زمین خوابید. بچه‌هایش حبه‌های انگور را از خارهای پشت مادرشان به آسانی در می‌آوردند و می‌خوردند. از کتاب حیوان را دست کم نگیر»، ترجمه ثمین باغچه‌بان، صفحه ۱۵۵

خواص و فواید شیره انگور

خواص و فواید شیره انگور   شیره انگور یکی از شیره‌های شناخته شده محسوب می‌شود که از قدیم در درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد دارد. یکی از مهمترین خواص شیره انگور رفع ضعف عمومی بدن است. این ماده غذایی فواید زیادی برای ن دارد. به گزارش میزان، انگور یکی از میوه‌های شناخته شده می‌باشد که فرآورده‌های زیادی از آن استخراج می‌شود. شیره انگور یکی از فرآورده‌های انگور است که از آب انگور به دست می‌آید و بسیار شیرین است. این ماده غذایی فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. در این مطلب با تمامی مزایا و خواص شیره انگور آشنا می‌شویم. مجله سلامت

دوشو؛ طعم طبیعت

دوشو چیست؟ دوشو در زبان محلی نام دیگر شیره انگور است. به همین خاطر ما این نام را برای برند خود برگزیدیم. دوشو را دوشاب هم می گویند. وبلاگ دوشو؛ همه چیز درباره انگور و مشتقات آن ما در وبسایت مان، همواره مطالبی خواندنی درباره محصولات مشتق از انگور را منتشر می کنیم. از خواص ها می گوییم، دستور پخت کیک و شیرینی و حلوا را در اختیارتان می دهیم و از انواع انگورها و وضعیت این صنعت در کشورمان حرف می زنیم.  فروشگاه؛ انگور، مویز، کشمش و شیره انگور، هسته انگور و برگ انگور  

حکایت

روزی مردی فقیر با ظرفی پر از انگور نزد پیامبر آمد. مرد ظرف را پیشکش پیامبر کرد. پیامبر شروع به خوردن انگور هاکرد و با خوردن هر یک از انگور ها تبسمی می کرد. اصحاب که طبق عادت انتظار داشتند پیامبر آنها را در خوردن شریک کند، پیامبر تمامی انگور ها را خورد و تعارفی نکرد. پس از اینکه آن مرد با خوشحالی تمام رفت، اصحاب جلو آمدند واز پیامبر درباره حکمت این کارش پرسیدند که چرا به آنها تعارف نکرد.پیامبر به آنها پاسخ داد: خوشحالی آن مرد را دیدید؟ انگور ها آنقدر تلخ بود که ترسیدم اگر کسی از شما در خوردن تلخی نشان دهد خوشحالی آن مرد به افسردگی بدل شود.

درباره انگور و شیره انگور و طرز تهیه

انگور سالانه بیش از ۷۲ میلیون تن انگور در دنیا تولید می شود.  از قسمت های مختلف انگور (پوسته و هسته ) در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده زیادی می شود. شیره: شیره انگور از هزاران سال پیش چاشنی و در بعضی مواقع غذای اصلی مردم ناحیه های کوهستانی بوده است. انگور و مشتقات آن با فرهنگ این مردم عجین شده است. در صبحانه هایشان شیره انگور و دانه های مغذی کنجد را جای داده اند که یکی از مغذی ترین ترکیب هاست.  تهیه شیره انگور تفاوت عمده ای که در روش صنعتی با سنتی وجود دارد، استفاده از ماشین آلات به جای انسان است. مراحل له کردن، صاف کردن و پختن در محیط صنعتی و به کمک ماشین ها انجام می شود. به طور معمول در روش تولید صنعتی از شستن انگور پرهیز می کنند و همین طور آن ها را دانه نمی کنند بلکه انگورها را با خوشه له کرده و آب آن را می گیرند. بقیه مراحل همگی باید طی شوند.

روش های کاهش مصرف آب در باغ های انگور

مقدار آب مورد نیاز در هر هکتار انگور، آبی معادل: ۶۵۰۰ مترمکعبنیاز آبی انگور بر اساس مراحل رشد و محاسبه مقدار آن۹ درصد آب در مرحله جوانه‌زنی تا گلدهی معادل ۵۸۵ مترمکعب۶ درصد در مرحله گلدهی تا تشکیل میوه معادل ۳۹۰ مترمکعب۳۵ درصد در مرحله تشکیل میوه تا رنگ‌گیری میوه تا برداشت میوه معادل ۲۳۴۰ مترمکعب۱۴ درصد در مرحله برداشت میوه تا ریزش برگ معادل ۹۱۰ مترمکعب

چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟

 در فصل سرد خوردن شیره انگور را فراموش نکنید.به گزارش بهداشت نیوز فصل زمستان، فصل سرد و تر است و معمولا افرادی که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و تر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتر می‌کنند که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره برای رفع این  حالت استفاده کنند.یکی از بهترین زمان‌های استفاده از شیره انگور فصل زمستان است، زیرا خواص زیادی در درمان و تسکین بیماری‌های فصل سرما دارد. یکی دیگر از  خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی گلو  است که به افرادی که در زمستان سرفه می‌کنند و دچار التهاب حلق می‌شوند توصیه می‌شود این شیره را با  آب ترکیب و غرغره کنند.میزان مواد مغذی موجود در شیره انگور، تا حدودی با انگور تازه برابر است از این رو این ماده غذایی یکی از پرکالری‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. شیره انگور غنی از ویتامین‌های A, B, C. است و آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم مواد معدنی موجود در این ماده غذایی می‌باشند. با وجود همه‌ این مواد مغذی، شیره انگور یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین مواد غذایی به شمار می‌آید. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی‌شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد. منبع: باشگاه خبرنگاران

آن باده ی انگور نبود

راز میگویم و من سرزده و حیرانمباده عشق به من داد از آن عطشانم فاش شد این که دو بال از سر جودش بخشیدحالیا میروم و در دو جهان پر رانم سیر آفاق و عدم هر قدمش آگاهیستاو دمی داد که در رقص و طرب سییالم گفت صوفی مگر این باده ی انگور نبودگفتم این باده نبودست در این بادیه من میدانم

صورتت آبی

تو را که فرم صورتت آبی استدر آخرین شباهتت به انگوردست زدمو نقشِ ماندگاری، روی پیشانی ام، آفت شدسنگِ نمک بودمو آن اژدها برادرانم را خورده بودانگار که از همه ی جهان سنجابی مانده باشدخیز برداشتن نور از روی سنگ را بنویسمو تنهایی انگشتانت که رویای آب هاستکه پنجه های زنی چون تو انگورفرو برود در اعماقشانکه رفتکه آن فتانه ی خوابیده در تو رنگ نداشتمن انگشت زدمبیدارش کردم و قصدم زندگی بودکه شدیا نشد

خواص انگور و تاثیرات اعجاب انگیز آن بر روی سلامتی

خواص انگور و تاثیرات اعجاب انگیز آن بر روی سلامتی   هزاران سال است که انگور کشت می شود و مورد استفاده بسیاری از تمدن های باستانی به دلیل استفاده از آنها در شراب سازی مورد احترام است.   انواع زیادی از انگورها از جمله سبز ، قرمز ، سیاه ، زرد و صورتی وجود دارد. آنها در خوشه ها رشد می کنند و در انواع بذر و بذر قرار می گیرند.   انگور در اقلیم معتدل در سراسر جهان از جمله اروپای جنوبی ، آفریقا ، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی پرورش می یابد. بیشتر انگورها که در ایالات متحده رشد می کنند از کالیفرنیا هستند.   انگور به دلیل داشتن مواد مغذی زیاد و آنتی اکسیدان زیاد ، فواید سلامتی زیادی دارد.   در اینجا چند مزیت برتر سلامتی خوردن انگور آورده شده است.   1. بسته بندی شده با مواد مغذی ، به ویژه ویتامین های C و K انگور در چندین ماده مغذی مهم سرشار است.   یک فنجان (151 گرم) انگور قرمز یا سبز حاوی مواد مغذی زیر است (1):   کالری: 104 کربوهیدرات: 27.3 گرم پروتئین: 1.1 گرم چربی: 0.2 گرم فیبر: 1.4 گرم ویتامین C: 27٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI) ویتامین K: 28٪ از RDI تیامین: 7٪ از RDI ریبوفلاوین: 6٪ از RDI ویتامین B6: 6٪ از RDI پتاسیم: 8٪ از RDI مس: 10٪ از RDI منگنز: 5٪ از RDI یک فنجان (151 گرم) انگور بیش از یک چهارم از RDI را برای ویتامین K ، ویتامین محلول در چربی که برای ه شدن خون و استخوان های سالم حیاتی است فراهم می کند (2).   آنها همچنین منبع خوبی از ویتامین C ، یک ماده مغذی مهم و آنتی اکسیدان قدرتمند برای سلامتی بافت همبند هستند (3).وبلاگ سپندار

همه چیز درباره انگور

برگ انگور برگ انگور بخشی از ویتامین های مورد نیاز بدنتان را فراهم می کند. ویتامین های A,K که در چربی حل می شوند در آن وجود دارند. ویتامین A به سلول ها کمک می کند به شکلی مناسب و بدون خطا توسعه یابند. استخوان ها، پوست، سیستم هاضمه و سیستم بینایی همگی برای عملکردشان به ویتامین A نیاز دارند. ویتامین K گی خون را کنترل می کند. دریافت میزان مناسب از این ویتامین به شما اجازه می دهد که وقتی زخم می شوید و خونریزی می کنید، ه ی خون تشکیل شود و جلوی خونریزی گرفته شود. قیمت انگور قیمت انگور به عوامل متعددی وابسته است و نمی توان آن را به طور قطعی پیش بینی و اعلام کرد. در ادامه توضیحاتی در این باره را آورده ایم تا با بازار آن در سال گذشته و امسال بیشتر آشنا شوید. خواص انگور اگر انگور سیاه را بیشتر دوست دارید، باید بگویم که به خاطر آنتی اکسیدان قوی ای که در پوست آن است می تواند به کاهش وزن بیشتری منجر شود (Harvard Health Letter). علاوه بر آن در مقاله ای که در نشریه Journal of Obesity به چاپ رسیده است، میزان بالایی از رزوراترول (resveratrol) در پوست انگور سیاه وجود دارد که محرکی برای تولید چربی خوب به جای چربی بد است. اما به همین جا ختم نمی شود؛ خوردن انگور قرمز هم می تواند نتایج خیلی خوبی در کاهش وزن داشته باشد. خواص انگور قرمز برای لاغری به خاطر اسید الاژیک (ellagic acid) است که فقط در پوست انگور قرمز وجود دارد و چربی سوز قوی ای است. بنا به مطالعه ی صورت گرفته در دانشگاه ایالتی اورگان الاژیک اسید رشد سلول های چربی بدن را کاهش می دهد و تشکیل سلول های چربی جدید را مختل می کند. انگور سیاه مصرف انگور سیاه به خاطر ویژگی های دو ماده ی آنتی موتاژنیک و آنتی اکسیدان در جلوگیری و مبارزه با بافت های سرطانی مفیدند. رزوراترول (resveratrol) که در پوسته ی انگور سیاه به وفور پیدا می شود، می تواند رشد سلول های سرطانی را متوقف کند و آن ها را از بین ببرد. انگور قرمز انگور قرمز خواص زیادی برای سلامتی و پوست دارد. این انگور کالری کمتری نسبت به انگور سبز دارد. ویتامین های A، c، B6، پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، فولات، منیزیم و سلنیوم در آن وجود دارند. فلاونوئیدها قوی ترین آنتی اکسیدان هایی هستند که در انگور یافت می شوند که به سلامت چشم کمک می کند.

تپش قلب را با آب انگور درمان کنید

تپش قلب را با آب انگور درمان کنید                       تپش قلب به ضربان نامنظم و قوی قلب می گویند. این پدیده در زن و مرد و در تمامی سنین دیده می شود. اگرچه این حالت برای چند ثانیه رخ می دهد اما اغلب مردم آن را با حمله قلبی اشتباه می گیرند. تپش قلب علت های متعددی دارد. در این مطلب به علل، علایم و درمان خانگی آن می پردازیم. ادامه مطلب

حبه انگور!

- داری چیکار میکنی؟ + دارم قصه می نویسم برای بچه ها. - تعریف کن ببینم قصه رو. + تعریف کنم که قصه .، هر وقت تموم شد میدم بخونی! - خودتو لوس نکن تعریف کن (آهسته آهسته عصبانی می شود) + خیله خب حالا اخم نکن! - پس تعریف کن + قصه سه تا بزغاله که مادرشون توی خونه تنهاشون میذاره و آقا گرگه - خب حالا اسم بزغاله ها رو چی گذاشتی؟ + یه چیزایی تو فکرم میگذره، مثل شنگول و منگول، ولی نمیدونم سومی رو چی بذارم! - اممم! بذار فکر کنم. آهان، شنگول و منگول و حبه انگور! + چه باحال! پس اسم قصه رو هم میذارم شنگول و منگول و حبه انگور! پ ن: شاید به همین سادگی این قصه نوشته یا نقل شده! نه؟ پ ن: اینجا رو هم بخونید، جالبه، نمیدونستم این قصه انقدر گستره جغرافیایی داشته باشه :)

حبه انگور!

- داری چیکار میکنی؟ + دارم قصه می نویسم برای بچه ها. - تعریف کن ببینم قصه رو. + تعریف کنم که قصه .، هر وقت تموم شد میدم بخونی! - خودتو لوس نکن تعریف کن (آهسته آهسته عصبانی می شود) + خیله خب حالا اخم نکن! - پس تعریف کن + قصه سه تا بزغاله که مادرشون توی خونه تنهاشون میذاره و آقا گرگه - خب حالا اسم بزغاله ها رو چی گذاشتی؟ + یه چیزایی تو فکرم میگذره، مثل شنگول و منگول، ولی نمیدونم سومی رو چی بذارم! - اممم! بذار فکر کنم. آهان، شنگول و منگول و حبه انگور! + چه باحال! پس اسم قصه رو هم میذارم شنگول و منگول و حبه انگور! پ ن: شاید به همین سادگی این قصه نوشته یا نقل شده! نه؟ پ ن: اینجا رو هم بخونید، جالبه، نمیدونستم این قصه انقدر گستره جغرافیایی داشته باشه :)

نگاهی مروری به سرکه انگور

به نام خدا   قال رسول الله ص :  الخلّ ینیر القلب ؛  سرکه (انگور) قلب را نورانی می‌کند   یکی از گم شده های امروز سفره های ایرانی سرکه هستش با خواص بسیاری زیادی که دارد متاسفانه کم رنگ شده و بجای ان گرفتگی عروق قلب و کبد جایگزین ان شده است در ادامه فایل صوتی قرار می گیرد که مروری کلی بر  سرکه انگور دارد .   لینک دانلود فایل صوتی   پ.ن متاسفانه نتونستم به دلیل محدودیت حجم فایل نتونستم در بیان باکس اپلود کنم بهم دلیل مجبور شدم در گوگل درایو اپلود کنم اما لینک مستقیم رو قرار می دم که راحت دانلود کنید.

یک شیشه انگور

و مثل همیشه، دو نفر دوست بودند. دو دختر با مقنعه و کوله پشتی و تشکیلات. خستگیِ یک روز طاقت فرسا در دانشگاه را با دو ظرف سیب زمینی با سس مخصوص از تن به در می کردند.  پشت یکی از میزهای کوچک فودکورت نشسته بودند و به یک موضوع فوق العاده بی مزه از ته دل می خندیدند. یکی شان درحالی که خودش را با برگه ی منو باد می زد، پرسید: -ینی هیچ وقت از همدیگه خسته نمی شین؟! دومی که هنوز لبخند به لب داشت سرش را محکم بالا انداخت و گفت: -نچ. محال ممکنه. همیشه برام هیجان انگیزه.  احتمالا با خودش فکر می کرد:"عشق یک شیشه انگور کنار افتاده ست، که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد".* ---------------------------------------------------- *شعر از امیر سهرابی

درمان ضعف بدن

درمان ضعف بدن درمان ضعف بدن ضعف بدن ضعف بدن یک بیماری نیست بلکه یک شکایت است،ضعف بدن و خستگی احساسی است که توسط فرد و به صور مختلف از جمله : بی حالی ، کسالت و زود خسته شدن ، فقدان انگیزه و نیرو، ازدست دادن میل و علاقه به کارهای روزمره شادابی کم یا احساس یأس وناامیدی بیان می شود;همچنین به صورت احساس باطنی ضعف و میل شدید به استراحت یا خوابیدن نیز بیان می گردد.   درمان ضعف بدنآیا می دانید چه میوه ای خستگی و ضعف بدن شما را برطرف می کند ؟ اگر این مشکل را دارید این مطلب را بخوانید. یکی از میوه هایی که برای درمان ضعف بدن و خستگی میتوان استفاده کرد انگور است.مصرف انگور خستگی را برطرف می‌کند و به دلیل داشتن پتاسیم برای برطرف کردن ضعف بدن مفید است. مصرف آب انگور تازه می‌تواند یبوست که عوارض آن بی اشتهایی، نفخ، سردرد، تشنگی مفرط و بوی بد دهان را از بین برد.غوره حالت کال انگور است و برای درست کردن سرکه استفاده می‌شود و سرکه حاصل از تخمیر دانه‌های انگور در تسکین خارش‌های پوستی و جلدی مؤثر است. انگور سرشار از پتاسیم است که برای درمان ضعف بدن مفید است. افراد مبتلا به ناراحتی‌های قلب و اعصاب می‌تواتند مفید باشد. انگور برای سلامت قلب، ریه و کلیه مفید است و به علت داشتن املاح و مواد سلوی، ملین و مدر است و برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.دانه‌های خشک انگور صفرا و بلغم را رفع می‌کند. اتصالات را قوی می‌کند و حالت‌های خستگی و ضعف بدن را برطرف می‌کند. روغن هسته انگور حاوی اسید‌های چرب غیر اشباع است که مصرف آن بسیار مفید است.   درمان ضعف بدن یکی دیگر از مواد غذایی که میتوان از آن برای درمان ضعف بدن استفاده کرد جو است.جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و دارای خواص دارویی است.جو غذایی بسیار مقوی است. جوشانده ‏ی حاصل از مخلوط دانه‏ های جو همراه با جوی دوسر و گندم ماده غذایی بسیار مقوی در درمان ضعف بدن است. جو دارای مقادیر بالایی از فسفر است و بنابراین برای وضعیت عصبی و فعالیت‏ های ذهنی بسیار مفید است.      

مویز

مویز نوعی خشکبار است که با خشک کردن انگور حاصل می‌شود. مویز نوعی کشمش است که از انگور شاهانی تهیه می‌شود. کشمش بیشتر برای انگور خشکیدهٔ کوچک استعمال می‌شود و مویز در انگور بزرگ.[۱] خواصسرشار از ویتامین‌های B, A، E، و املاحی مانند کلسیم، املاحی مانند کلسیم فسفر و پتاسیم است. مویز دارای اسید چرب امگا ۳ و امگا ۶ می‌باشد. همچنین باید اشاره کرد که بهترین و پرخاصیت‌ترین نوع آن مویز پر گوشت، کم دانه یا بی‌دانه است. مویز از ابتلا به آایمر، سرطان و دیابت جلوگیری می‌کند. ترکیبات سیاه یا قرمز رنگ موجود در مویز از نوع آنتوسیانین وپلی فنولیک است که دارای خواص ضد سرطان و ضد آایمر است. مقدار زیاد آنتو سیانین موجب شده که ارزش مویز در مقایسه با انگور سبز و کشمش به مراتب بیشتر و کامل‌تر باشد. ترکیبات مویز اثر بسیار قوی در جلوگیری از بروز اختلالات بیماری آایمر دارد. هر چه میزان آنتو سیانین (عامل رنگ سیاه مویز) بیشتر باشد، قدرت مویز در جلوگیری از آایمر بیشتر می‌شود. باید یادآوری شود که ترکیبات موجود در مویز می‌تواند از تصلب شرایین (سفت و سخت شدن رگ‌ها) و چسبندگی پلاکت‌ها جلوگیری کند. با خوردن مویز غلظت خون کاهش می‌یابد. رگ‌های خونی منبسط می‌شوند و خون می‌تواند با سرعت بیشتر ی در بدن جریان یابد و در نتیجه مانع انباشته شدن پلاکت‌های خون روی هم می‌شود و از ه شدن خون پیشگیری می‌کند. به طورکلی مویز درمان‌کننده بیماری‌های قلبی و پایین آورنده فشار خون است و برای بیماران دیابتی بسیار مفید می‌باشد. مویز می‌تواند به تقویت معده کمک کند و برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی دارند مفید است از دیگر خواص مهم مویز می‌توان به اثرات ضد درد ضد باکتری و اثرات محافظت‌کنندگی از کبد قلب و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. مصرف مویز همچنین از سردردهای میگرنی پیشگیری می‌کند و موجب کاهش شدت درد آن می‌شود.[۲] ادامه مطلب لینک زیر: مویز

طرز تهیه باسلوق

دستور تهیه باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل باسلوق” طعمی جالب و خوشمزه را در میان شیرینی ها دارد که به علت طعم پودر نارگیل آن می تواند مورد پسند باشد. طرز تهیه باسلوق باسلوق به نوعی شیرینی گفته می شود که به عنوان سوغات ملایر و مراغه از آن یاد می شود که در اصل برای طرز تهیه باسلوق از شیره انگور استفاده می شود اما می توان شکر را جایگزین شیره انگور یا همان دوشاب نمود. مواد لازم برای تهیه باسلوق نشاسته : 100 گرم گلاب : نصف لیوان پودر نارگیل : 150 گرم مغز گردو : 100 گرم شکر : 200 گرم روغن مایع : یک قاشق چای خوری آب سرد : دو لیوان باسلوق ادامه مطلب

گلفروشی آنلاین

امروزه با پیشرفت تکنولوژی شیوه های سنتی خرید کمرنگ تر شده اند و خرید های آنلاین و سفارشات تلفنی جای آن هارا گرفته اند.از جمله خدمات این حوزه میتوان به ارسال گل در داخل و خارج از ایران،تحویل درب منزل در کمترین زمان ممکن،صرفه جویی در وقت،امکان افزودن گزینه های کادویی به همراه گل،امکان پرداخت از طریق پی پال و. اشاره کرد.گل فروشی آنلاین انگور این امکان را برای هموطنان عزیزمان فراهم کرده تا بتوانند در هر کجا که هستند گل های مورد نظر خود را(تاج گل تبریک یا ترحیم،دسته گل،باکس گل،سبد گل،استند گل و گلدان،گل های تزئینی و آپارتمانی و …) با اطمینان کامل نسبت به کیفیت و قیمت انتخاب کنند.در عین حال نگران مراحل بعدی سفارششان نباشند چون سفیران ما در سراسر ایران بهترین و با طراوت ترین گل ها را دست چین کرده وسپس به دست هنرمندان گل آرای انگور متبحرانه تزئین میشوند و توسط پیک های فعال در سطح شهردر سریعترین زمان ممکن به دست عزیزانتان در آدرس انتخابی شما میرسند.چرا انگور؟تیم انگور با گردآوری متخصصین حرفه گل آرایی ، با همکاری چندین گلخانه و همچنین حضور مشاوران فعال یک مجموعه بینظیر و بی همتا راه اندازی کرده تا بتواند با نازل ترین قیمت بالاترین کیفیت و بهترین انتخاب را در اختیار شما قرار دهد.شما میتوانید قبل از خرید و یا ثبت سفارش خود با مشاوران ما در ارتباط باشید تا بهترین انتخاب را متناسب با بودجه و مناسبت مورد نظرتان داشته باشد .راه های ارتباطی با انگور :instagram:gol_anguortelegram:golanguorhttp://www.anguor.com    

258| کمی بوی علف

ما را به حال خود رهایمان کنید! ای درد ها، ای زخم ها، ای های خنده و جوانی، ای خنجرانِ فرو رفته در امید و اعتدال!   ما به یک صبح بی خاک و دود خنک، با نان مانده ای که از فریزر درآورده ایم، ما با کمی بوی علف و کمی انگور کنار کسی که دوستمان داشت، دل خوش بودیم.   حالا نشانی ما را از کجا می خواهید بگیرید؟! نشانی ما را که دیگر نیستیم!!   /.///-/ #نسیم_مکتبی  

ماه مهر

 ماه مهر ، ماهی پر از انگور و خربزه . پر از پسته تر و هندوانه . پر از لیمو ترش و .مهر ، ماهی که می رود تا جای خود را به آبان بدهد . آبان ، ماهی پر از انار و پرتقال و خرمالو . پر از  سیب و .مهر و آبان و آذر و .نام ماههای ایرانی . که زیباترین نامهای دنیاست ! 

ديدن فيلم

از اونجایی که من در دوران نقاهت بعد از جراحی تعویض مفصل لگن هستم و اکثر اوقات روز رو در تختخواب دراز کشیدم و نمیتونم کار خاصی انجام بدم. یکی از کارهایی که اوقات خودم رو باهاش سپری می‌کنم دیدن فیلم هست. البته اون هم با سختی، اما خب از زل زدن به دیوار بهتره.دو، سه روزی بود که اوضاع پا و دردم بهتر بود و روزی سه تا فیلم میدیدم. بعضی روزها دوتا و بعضی روزها هم اونقدر درد دارم و کلافه هستم که هیچی.ژانر و بازیگراش و موضوعش مهم نیست، فیلم رو میبینم که زمانم بگذره و حس کنم با وجود اینکه دراز کشیدم ولی حداقل یه کاری در طول روز کردم و بیکار نبودم.ترجیح میدم فیلم خارجی باشه و تا بحال به جز یکی بقیه فیلم هایی که دیدم خارجی بودن، اونم زبان اصلی. دوست ندارم فیلم ترجمه شده یا زیرنویس دار ببینم.بعضی از فیلم های هم که دیدم از نوع DVD بودند و یک فیلم در چند فایل بود، منم شروع به دیدن فیلم کردم و دقیقأ قسمت آخر فیلم، فایلش نبود و به عبارتی فیلم ابتر موند.شما چه فیلم هایی رو پیشنهاد می‌کنید؟

فیلم سينمايي شاه شاهان ۱۹۶۱ King Of Kings + دوبله فارسي + زبان اصلي

نام فیلم :  شاه شاهان اولین اکران : 11 October 1961 زمان : 168 دقیقه ژانر : زندگی نامه، درام، تاریخی کشور سازنده : آمریکا IMDb : 7.1/10 از 4,489 رای کارگردان : Nicholas Ray ستارگان : Jeffrey Hunter, Siobhan McKenna, Hurd Hatfield   خلاصه فیلم: فیلم داستان زندگی "عیسی مسیح" از بدو تولد تا به صلیب کشیده شدن و رستاخیز پس از آنرا به تصویر می کشد.تماشای آنلاین فیلم های سینمایی

طراحي سايت فيلم

طراحی سایت فیلم و سریال بعنوان یکی از سرگرمی های انسان همواره مورد توجه بوده است. ارایه فیلم های روز، اطلاعات تکمیلی در مورد آنها، نمایش کامل فیلم، تیزر فیلم ها و سریال ها، دانلود فیلم، معرفی فیلمسازان در قالب طراحی بانک فیلم، طراحی سایت فیلم و سریال ، طراحی سایت فیلم امکانپذیر است. شرکت های تولید کننده و یا توزیع کننده فیلم در سراسر دنیا توسعه کسب و کار خود را با طراحی وبسایت های حرفه ای در این حوزه انجام داده اند. طراحی سایت به مانند تمام حرفه های دیگر در عصر مدرن را اگر بدانید با دید بهتری اقدام به طراحی سایت فیلم خود خواهید کرد.https://3sotweb.com/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%85%d9%88%d8%b2%db%8c%da%a9-%d9%85%d9%88%d8%b3%db%8c%d9%82%db%8c/

طراحي سايت فيلم و سريال

طراحی سایت فیلم و سریال بعنوان یکی از سرگرمی های انسان همواره مورد توجه بوده است. ارایه فیلم های روز، اطلاعات تکمیلی در مورد آنها، نمایش کامل فیلم، تیزر فیلم ها و سریال ها، دانلود فیلم، معرفی فیلمسازان در قالب طراحی بانک فیلم، طراحی سایت فیلم و سریال ، طراحی سایت فیلم امکانپذیر است. شرکت های تولید کننده و یا توزیع کننده فیلم در سراسر دنیا توسعه کسب و کار خود را با طراحی وبسایت های حرفه ای در این حوزه انجام داده اند. طراحی سایت به مانند تمام حرفه های دیگر در عصر مدرن را اگر بدانید با دید بهتری اقدام به طراحی سایت فیلم خود خواهید کرد.https://3sotweb.com/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%85%d9%88%d8%b2%db%8c%da%a9-%d9%85%d9%88%d8%b3%db%8c%d9%82%db%8c/

واقعی کردن یک مجازی

دقیقا ۴۶ دقیقه دیگه با یکی از بلاگرا قراره همو ببینیم :)) ترکیبی از هیجان و خوشحالی و استرس دارم،نمیگم کیه، خودتون حدس بزنید ^___^ ادامه ی پست شنگول و منگول و حبه ی انگور رو هنوز ننوشتم،دارم روش کار میکنم هنوز،یکی از مشکلات وسواس داشتن درباره ی نوشتن همینه. 

احادیث

    همچنان که از بوته ی خار انگور چیده نمی شود  بدکاران به جایگاه نیکوکاران نمی روند  پس هر راهی را که می خواهید بپیمایید  زیرا هر راهی را که بروید به اهل ان وارد شوید  پیامبر خدا         

کشمش کاشمر

کشمش کاشمر کشمش کاشمر یکی از محصولات بسیار با کیفیتی است که باعث شده تا شهرستان کاشمر را شربت خانه استان خراسان رضوی بنامند. کشمش کاشمر به دلیل شیرینی مناسب، کیفیت بالا، عاری بودن از آلودگی های خاکی و تماس نداشتن خوشه آن با خاک یکی از محصولات منحصر به فرد شهرستان کاشمر است. این نوع از کشمش به دلیل برخورداری از ویژگی های بسیار خوب سهم مناسبی از بازار را در دست گرفته است و مشتریان هر روز میل بیشتری برای خرید آن از خود نشان می دهند. بسته های سه کیلویی این محصول در سطح کشور با نام های کشمش سبز قلمی یا کشمش قلمی شناخته می شود. این محصول به دو صورت سبز و طلایی و با استفاده از جدید ترین روش های روز دنیا و به روز ترین ماشین آلات، با کیفیت بالا تولید و روانه بازار می شود. در باغ های انگور شهرستان کاشمر تقریبا ۲۰ نوع انگور یافت می شود. انگورهای پیکامی و عسکری جز بهترین نمونه های انگوری است که می توان در این شهرستان به وضوح پیدا کرد. از این نوع انگورها برای تبدیل به کشمش سبز قلمی و دودی استفاده می کنند. اموزش و مطالب

ملکه و محسن

  من و پرنسس نشسته بودیم در مورد توکل حرف می‌زدیم که پسری جوان وارد شد و گفت ببخشید انگور دارید؟ من: انگور؟! انگور سیاه بدهم، انگور سفید بدهم؟ کدام را بدهم؟  انگور سفید، عسکری بدهم؟ ریش‌بابا بدهم؟ رطبی بدهم؟ منقی بدهم؟ انگور سیاه، ریش بابا بدهم؟ منقی بدهم؟ فرانسوی بدهم؟ شاهرودی بدهم؟ یاقوتی بدهم؟ کدام را بدهم؟ جوان: همه را بدهید. من: آخر این همه انگور را برای سر قبر پدرت می‌خواهی؟ جوان: آری پدرم تازه فوت کرده، برای خیرات می‌خواهیم. شما حکیمی بزرگید. قبل از اینکه من بگویم، شما گفتید. من را به شاگردی قبول کنید. و او هم کنار پرنسس نشست. من: لطفا پرنسس عقب بنشینند و شما هم جلو. اینجا که دانشگاه نیست قاط بنشینید.  جوان: باشد. اسمم محسن است و زین پس شاگرد شما. پرنسس: بر ما معنای محسن را توضیح دهید، بلکم توکل ما بالاتر رود. من: معنی اول محسن را بگویم، دوم را بگویم، سوم را بگویم و ؟ کدام را بگویم؟ پرنسس: همه را بگویید. من: عجب گرفتاری شدیم‌ها. امان از دست این تبلیغات. همه، که وقت نمی‌شود. محسن معنای وسیعی دارد. یک طیف معنایی دارد. اما کمی از معنای محسن را برای شمایان روشن می‌نمایم که بفهمید چرا قرآن می‌گوید . وَ أَحْسِنُوا إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ‏ (بقره195) . و نیکى کنید که خدا نیکوکاران را دوست مى‏دارد. (بقره195) من: محسن می‌تواند عاشق شود وگرنه عادل با عشق فاصله دارد. محسن: شما لطف دارید البته من که هنوز دارم روی عاشق شدن فکر می‌کنم اما بنده‌ی خدا عادل فردوسی‌پور. چه کار به او دارید؟ من: منظور از محسن، نیکوکار و عادل، عدالت‌پیشه است. محسن: اوکی. من: اوکی. نعلبکین. محسن: ببخشید ولی بزرگان معمولا گفته‌اند نه و نعلبکین‌هـــا! من: خب بزرگان گفته‌اند. من کوچیک بزرگانم.  محسن: ببخشید. بفرمایید. من: بله داشتم می‌فرمودم که عدالت یعنی تو بد کردی، من مجازات می‌کنم. عدالت یعنی تو کادو فلان مقدار آوردی، من هم همان مقدار می‌آورم. اما احسان یعنی تو بد کردی من گذشت می‌کنم. احسان یعنی تو خوب کردی من خوب‌تر می‌کنم. اصلا من خوب می‌کنم اگرچه تو خوبی نکنی، حتی اگر خواهرشوهر باشد. چون من برای خدا خوب می‌کنم. کسی می‌تواند گذشت کند که از خود برون آمده به خود فکر نکند. و این اولین گام عاشقی است. برون آمدن از خود.  آن نفسی که با خودی بسته‌ی ابر غصه‌ای                                          آن نفسی که بی‌خودی مه به کنار آیدت  زن و شوهر محسن خوشبختند. وگرنه زن و شوهر عادل، دعوایشان زیاد است. العدل الانصاف و الاحسان التفضل(نهج‌البلاغه) بالوالدین هم فقط احسانا داریم. بِالْوالِدَیْنِ إِحْسانا. عدلا و احسانا نداریم. بالوالدین با عدل برخورد کنیم در کارمان گره می‌افتاد چه گرهی. پرنسس: عجب معنای عظیمی.   ادامه مطلب

نماند حاتم طایی ولیک تا به ابدبماند نام بلندش به نیکویی مشهور زکوة مال به در کن که فضله رز راچو باغبان بزند بیشتر دهد انگور نبشته‌ست بر گور بهرام گورکه دست کَرَم بِه که بازوی زور سعدی

فيلم مشت آخر به زودي اکران مي شود

اکران مشت آخر به زودیدوستان اولین مشتی که به شما میزنن شاید مشت آخری باشه که به شما میزننبرای همین میگم برای دانلود فیلم مشت آخر شما می تونید یک سری وبسایت رو لیست کنید و فیلم مشت آخر رو از اون وبسایت ها ببینید.از جمله وبسایت هایی که میتونن بسیار جالب باشن.یکی همین شب دی ال هست که تقریبا لیستی از تمامی فیلم های ایرانی رو در خودش داره.و شما عزیزان این لیست فیلم های ایرانی رو میتونید خیلی سریع دانلود کنید.یه نکته رو به شما بگم تا یادم نرفته.هیچ وقت فیلم های ایرانی مثل فیلم مشت آخر رو رایگان دانلود نکنید‌ چون با رایگان دانلود کردن این فیلم هاضرر بسیار بسیار بزرگی به ناشران و تولید کنندگان ویدیویی این آثار رسوندین که به راحتی این ضرر جبران نمیشه.در هر صورت برای دانلود سایت های مرجع رو بشناسید

سنگر

پناه برده ام به پرخوریدیروز دو خوشه کامل انگوریک خرمالو یک موز و یک کاسه پسته را یک جا خوردم شب حمله کردم به خوراکی های دخترک .چوب شور با شکلات باورت می شود ؟ منی که از همه شکلات های عالم بیزار بودم .انگار خوردن راه نجاتی برایم باز می کند راه نجاتی از غم .وقتی همه راه های نجات بسته اند وقتی همه دهانن برای نیشخند.حالا باید چیکار کنم ؟ 

مرگ بر این زندگی

این چیست سهم ما شده با زور، زندگی؟مرگ است این که دیدمش از دور زندگیمرگ است این که می گذرد، گرچه بارهاگفتیم زیر ضربه ی ساطور زندگیبا این همه پرنده ی آزاد در قفسگردن نهاده ایم به هرجور زندگیهر جامه ی سپید دریغا! کفن شده استیعنی گرفته مزه ی کافور، زندگیطی می شود به قصد بقا پشت میزهابر طبق بخشنامه و دستور، زندگیدر گنجه جام خالی ما خاک می خوردوقتی که مرده در رگ انگور، زندگیدر چارچوب خانه فقط آه می کشیمیک عمر کرده ایم در این گور زندگیعبدالحسین انصاری

دانلود فيلم به سوي ستارگان با زيرنويس فارسي

سال ساخت : 2019 مدت پخش : 124 دقیقهساخت کشور آمریکا, China دانلود فیلم Ad Astraروی مک‌براید (برد پیت) در جستجوی پدر خود است  که بیست سال پیش در ماموریتی یک‌طرفه به سیاره‌ی نپتون سفر کرده بود تا نشانه‌هایی از حیات موجودات بیگانه پیدا کند و سفری دور و دراز را آغاز کند و…کارگردان : James Grayبازیگران : Bobby Nish, Brad Pitt, Donald Sutherland, Donnie Keshawarz, Kimberly Elise, LisaGay Hamilton, Loren Dean, Ruth Negga, Sean Blakemore, Tommy Lee Jonesبرچسب ها : Ad Astra دانلود تریلر, oxfilm, اوکس فیلم, تریلر فیلم سفر به سوی ستارگان, تیزر فیلم Ad Astra, دانلود بروز ترین فیلم های جهان, دانلود بهترین فیلم های 20, دانلود بهترین فیلم های 2019, دانلود بهترین فیلم های IMDB, دانلود فیلم Ad Astra, دانلود فیلم با زبان اصلی, دانلود فیلم جدید, دانلود فیلم خارجی, دانلود فیلم سفر به سوی ستارگانجهت دانلود فیلم Ad Astra

مهریه ای متفاوت

مهریه همسر شهید مهدی باکری:یک جلد قرآن بود و یک اسلحه کمری: "میان ما آنچه پیوندمان می دهد ایمان به خداست و مبارزه در راه او ." منبع: کتاب باغ انگور،باغ سیب ، باغ آینه ؛انتشارات سوره مهر

رسول خدا و شراب

آیا میدانید رسول خدا (ص) در باره شراب 10 نفر را لعنت کرده است :کسی که آنرا بکارد .کسی که آنرا نگهبانی کند.کسی که انگور آنرا می فشرد .کسی که می آشامد .کسی که ساقی آن میشود .کسی که آنرا حمل میکند .کسی که بر ایش می برند .کسی که می فروشد .کسی که خریداری میکند .کسی که خورنده ثمن (پول) آن است .17 ربیع الاول سالروز ولادت نبی مکرم اسلام (ص) روز اخلاق و مهر ورزی مبارکباد .

آموزش تولید و پرورش انواع کشمش به روش سنتی و در محل تاکستان

کشمش از جمله خشکبارهای به شمار میرود که از خشک کردن میوه درخت مو به دست می آیید و از آنجا که باغ های انگور در بسیاری از مناطق کشور ما به وفور وجود دارند این محصول هم مصرف داخلی زیادی دارد و هم جنبه صادراتی دارد از این رو تولید کشمش در ایران هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی انجام میگیرد. آموزش تولید و پرورش انواع کشمش در ایران آموزش تولید و پرورش انواع کشمش می تواند راهی برای ایجاد کسب و کار و حرفه شخصی باشد. آموزش تولید و پرورش انواع کشمش حتما میدانید که خشک کردن مانند نمک سود کردن یکی از روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی استکه از دیر باز مورد استفاده بشر قرار میگرفته است این روش امروزه نیز توسط بسیاری از باغ داران برای نگهداریاز محصول خود و کسب درآمد از آن مورد استفاده قرار میگیرد. کشمش با وجود اینکه از خشک کردن انگور حاصل میگردد اما تنوع بسیار زیادی دارداین فراوانی تنوع بستگی به نوع انگوری که کشمش از آن به دست می آیدو همچنین فرایند خشک کردن آن و موادی که در طی این فرایند استفاده میشود دارد. انواع مختلف کشمش عبارتند از کشمش سبز قلمی ، کشمش زرد قلمی، کشمش آفتابی ، مویز ، کشمش پلویی روش های مختلف تولید کشمش 1-کشمش آفتابی : در این روش کشمش مورد نظر که باید بی دانه و گوشتی باشد را پس از جمع آوری شدناز باغ در معرض تابش مستقیم خورشید قرار میدهند تا به میزان مد نظر خشک شوددر این روش رنگ دانه های کشمش قهوه ای بوده و کمی خشک تر از حالت های دیگر میباشندو بسته به نوع انگور مورد استفاده و درجه حرارت هوا 15 تا 20 روز زمان برای خشک شدن لازم است. 2-کشمش سبز: در این روش نیز انگور ها پس از جمع آوری در محیطی که همواره سایه باشد از سقف آویزان میشوندو با جریان هوا خشک میگردند که باعث سبز شدن رنگ کشمش نهایی میشوددر این روش 50 تا 60 روز زمان برای آماده شدن کشمش نیاز است. تولید کشمش در محل تاکستان 3-کشمش کالفرنیایی : در این روش ابتدا محلول هیدروکسید سدیم را با غلظت 0.2 تا 0.3 درصد به جوش آوردهو انگورها را درون محلول در حال جوش فرو برده و بلافاصله در معرض دوش آب سرد قرار میدهندپس از این به مدت 2 تا 4 ساعت توسط دود سولفور خشک مینمایند. 4-کشمش تیزابی : در این روش که به آن روش استرالیایی نیز میگویند پوست دانه های انگور را به مواد مایعات قلیایی آغشته میکنندکه باعث سرعت بخشیدن به عمل خشک شدن آنها میشود برای تهیه تیزآب 2 تا 3.5 کیلوگرم کربنات پتاسیم و یک لیتر روغن استرالیایی و 50 لیتر آب را مخلوط کردهو دانه های انگور را به مدت یک دقیقه درون آن فرو برده و سپس درون آبکش گذاشته تا مواد اضافی جدا شودو بعد در محل مناسب برای خشک شدن قرار میدهند خوشه ها را نباید هرگز بر روی هم قرار دادو برای خشک شدن یکدست نیاز به برگرداندن خوشه ها دارد در این روش 5 تا 8 روزه کشمش آماده است این روش معمولی ترین روش خشک کردن انگور و در ایران و جهان است. لازم است بدانید که از همه انواع انگور برای تولید کشمش استفاده نمیگردددر تهیه کشمش هر چقدر که انگور بدون هسته باشد و همچنین نرم و گوشتی باشد کشمش آن کیفیت بالاتری دارد همچنین انگور باید کاملا رسیده باشد تا هم زمان خشک کردن آن کاهش یابد و کیفیت کشمش تولیدی حاصل از آن بالاتر برود. برای تهیه مویز نیز باید از کشمش های دانه درشت که اغلب قرمز رنگ هستند استفاده میشود. انبار کردن صحیح کشمش بعد از تولید کشمش باید مراقب باشید که زمان انبار کردن آنها در محل تاکستانتا رساندن آنها به انبار برای نگهداری و یا مراکز بسته بندی جهت بسته بندی کردن و ارائه به بازارکشمش ها را نباید به گونه ای روی هم انبار کنید که منجر به ترکیدن بر خی دانه هاو در نتیجه چسبناک شدن دانه های اطراف آن شودو همچنین باید از رسیدن گرد و خاک و همچنین ات به محصولتان محافظت کنید. اگر خودتان قصد انبار کردن محصول را دارید باید دقت کنید که محل انبار باید کاملا خشک و خنک باشدو هیچ گونه آلودگی نداشته باشد و امکان نفوذ ات به درون آن وجود نداشته باشد. بهترین دما در محل انبار برای نگهداری کشمش 8 درجه و رطوبت 45 تا 55 درجه استکشمش raisin را در این شرایط تا یکسال میتوان نگهداری کرددقت کنید که هرگز کشمش سال قبل و کشمش جدید را با هم انبار نکنید. در کشور ما به علت فراوانی محصول انگور کشمش به عنوان سومین محصول صادراتی کشور به حساب می آییدانگور به روش صنعتی توسط دستگاه های کاملا مکانیزه و تمام اتومات تولید و بسته بندی شده و صادر میگردد.

توصیه ها و محدودیت های غذایی مزاج سرد و خشک (سوداوی)

وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند. غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید: گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام. سبزیجات: ساقه کرفس، ریحان، جعفری تازه، مرزه، ترخون، کنگر، چغندر، شلغم، هویج فرنگی، زردک و جوانه گندم. میوه و آجیل: سیب با پوست، گلابی، طالبی، به، آب نارگیل، بادام شیرین، خربزه، انگور، آلوی شیرین، فندق، توت، کشمش، انجیر، خرما و پسته. غلات و حبوبات: نخود، گندم، لوبیا و کنجد. روغن و لبنیات: کره محلی گاوی، روغن گاو، روغن کنجد، روغن بادام شیرین، شیر محلی تازه و پنیر محلی تازه، دوغ شیرین، خامه طبیعی. ادویه جات و طعم دهنده: هل، دارچین، زنجبیل، زعفران، زیره سیاه و تخم ریحان. نوشیدنی: عسل، شربت زعفران، فرنی بادام، شربت شیره خرما، شربت شیره انگور، سرکه شیره و سکنجبین های شیرین. غذاهایی که بهتر است از مصرف بیش از حد آن ها پرهیز کنید: گوشت و غذا: گوشت گاو، ماهی، سوسیس، کالباس، پیتزا، عدسی، عدس پلو و برنج ساده. سبزیجات: کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، قارچ، نخود سبز، لوبیا سبز و بادمجان. میوه و آجیل: میوه جات ترش، لیمو، پرتقال، گریپ فروت، توت فرنگی و تمشک. غلات و حبوبات: ارزن، نخود فرنگی و عدس. روغن و لبنیات: ماست تازه، کشک و پنیر مانده. ادویه جات و طعم دهنده: سماق، رب انار. نوشیدنی: آبلیمو، رب گوجه بازاری، آب غوره، قهوه، آب میوه ترش، چای پررنگ، یخ، ترشی، سرکه و سس گوجه

آموزش تولید و پرورش انواع کشمش به روش سنتی و در محل تاکستان

کشمش از جمله خشکبارهای به شمار میرود که از خشک کردن میوه درخت مو به دست می آیید و از آنجا که باغ های انگور در بسیاری از مناطق کشور ما به وفور وجود دارند این محصول هم مصرف داخلی زیادی دارد و هم جنبه صادراتی دارد از این رو تولید کشمش در ایران هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی انجام میگیرد.آموزش تولید و پرورش انواع کشمش در ایرانآموزش تولید و پرورش انواع کشمش می تواند راهی برای ایجاد کسب و کار و حرفه شخصی باشد.آموزش تولید و پرورش انواع کشمشحتما میدانید که خشک کردن مانند نمک سود کردن یکی از روش های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی استکه از دیر باز مورد استفاده بشر قرار میگرفته است این روش امروزه نیز توسط بسیاری از باغ داران برای نگهداریاز محصول خود و کسب درآمد از آن مورد استفاده قرار میگیرد.کشمش با وجود اینکه از خشک کردن انگور حاصل میگردد اما تنوع بسیار زیادی دارداین فراوانی تنوع بستگی به نوع انگوری که کشمش از آن به دست می آیدو همچنین فرایند خشک کردن آن و موادی که در طی این فرایند استفاده میشود دارد.انواع مختلف کشمش عبارتند از کشمش سبز قلمی ، کشمش زرد قلمی، کشمش آفتابی ، مویز ، کشمش پلوییروش های مختلف تولید کشمش1-کشمش آفتابی :در این روش کشمش مورد نظر که باید بی دانه و گوشتی باشد را پس از جمع آوری شدناز باغ در معرض تابش مستقیم خورشید قرار میدهند تا به میزان مد نظر خشک شوددر این روش رنگ دانه های کشمش قهوه ای بوده و کمی خشک تر از حالت های دیگر میباشندو بسته به نوع انگور مورد استفاده و درجه حرارت هوا 15 تا 20 روز زمان برای خشک شدن لازم است.2-کشمش سبز:در این روش نیز انگور ها پس از جمع آوری در محیطی که همواره سایه باشد از سقف آویزان میشوندو با جریان هوا خشک میگردند که باعث سبز شدن رنگ کشمش نهایی میشوددر این روش 50 تا 60 روز زمان برای آماده شدن کشمش نیاز است.تولید کشمش در محل تاکستان3-کشمش کالفرنیایی :در این روش ابتدا محلول هیدروکسید سدیم را با غلظت 0.2 تا 0.3 درصد به جوش آوردهو انگورها را درون محلول در حال جوش فرو برده و بلافاصله در معرض دوش آب سرد قرار میدهندپس از این به مدت 2 تا 4 ساعت توسط دود سولفور خشک مینمایند.4-کشمش تیزابی :در این روش که به آن روش استرالیایی نیز میگویند پوست دانه های انگور را به مواد مایعات قلیایی آغشته میکنندکه باعث سرعت بخشیدن به عمل خشک شدن آنها میشودبرای تهیه تیزآب 2 تا 3.5 کیلوگرم کربنات پتاسیم و یک لیتر روغن استرالیایی و 50 لیتر آب را مخلوط کردهو دانه های انگور را به مدت یک دقیقه درون آن فرو برده و سپس درون آبکش گذاشته تا مواد اضافی جدا شودو بعد در محل مناسب برای خشک شدن قرار میدهند خوشه ها را نباید هرگز بر روی هم قرار دادو برای خشک شدن یکدست نیاز به برگرداندن خوشه ها دارد در این روش 5 تا 8 روزه کشمش آماده استاین روش معمولی ترین روش خشک کردن انگور و در ایران و جهان است.لازم است بدانید که از همه انواع انگور برای تولید کشمش استفاده نمیگردددر تهیه کشمش هر چقدر که انگور بدون هسته باشد و همچنین نرم و گوشتی باشد کشمش آن کیفیت بالاتری داردهمچنین انگور باید کاملا رسیده باشد تا هم زمان خشک کردن آن کاهش یابد و کیفیت کشمش تولیدی حاصل از آن بالاتر برود.برای تهیه مویز نیز باید از کشمش های دانه درشت که اغلب قرمز رنگ هستند استفاده میشود.انبار کردن صحیح کشمشبعد از تولید کشمش باید مراقب باشید که زمان انبار کردن آنها در محل تاکستانتا رساندن آنها به انبار برای نگهداری و یا مراکز بسته بندی جهت بسته بندی کردن و ارائه به بازارکشمش ها را نباید به گونه ای روی هم انبار کنید که منجر به ترکیدن بر خی دانه هاو در نتیجه چسبناک شدن دانه های اطراف آن شودو همچنین باید از رسیدن گرد و خاک و همچنین ات به محصولتان محافظت کنید.اگر خودتان قصد انبار کردن محصول را دارید باید دقت کنید که محل انبار باید کاملا خشک و خنک باشدو هیچ گونه آلودگی نداشته باشد و امکان نفوذ ات به درون آن وجود نداشته باشد.بهترین دما در محل انبار برای نگهداری کشمش 8 درجه و رطوبت 45 تا 55 درجه استکشمش raisin را در این شرایط تا یکسال میتوان نگهداری کرددقت کنید که هرگز کشمش سال قبل و کشمش جدید را با هم انبار نکنید.در کشور ما به علت فراوانی محصول انگور کشمش به عنوان سومین محصول صادراتی کشور به حساب می آییدانگور به روش صنعتی توسط دستگاه های کاملا مکانیزه و تمام اتومات تولید و بسته بندی شده و صادر میگردد.

فیلم سينمايي مرد ایرلندی The Irishman 2019

ژانر : بیوگرافی | درام | جناییمحصول : 2019 آمریکاامتیاز: 10/8.7کارگردان : Martin Scorseseبازیگران : Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesciخلاصه داستان : این فیلم داستان یک تبهکار حرفه‌ای ایرلندی به نام فرانک شیران را به تصویر می‌کشد. او یک آدمکش حرفه‌ای بود که جیمی هافا رئیس اتحادیه‌ی کارگران آمریکا را به قتل رساند و… مشاهده فیلم با اینترنت نیم بهاتماشای آنلاین فیلم های سینمایی

سکانس ِ دویست و بیستُم - کاناپه ای جلوی پنجره ی رو به کوهستان

پدربزرگ برگشته است، جایش را عوض کرده ایم و کاناپه را برده ایم زیر ِ پنجره ی رو به کوهستان، روی کوه ها را برف گرفته و مه غلیظی تا دامنه ی کوه آمده، و اینجا پشت ِ پنجره نم نم باران می بارد و چند ساعت دیگر، طرف های عصر پرنده های دریاچه شال و کلاه می کنند و برای گردش هر روزشان از جلوی پنجره رد می شوند و می خواهم آن موقع کنار پدربزرگ باشم، کنارش بنشینم و بگویم نگران نباشد، آفتاب که بزند، پاهایت که جان بگیرند، دستت را می گیرم و می رویم قدم میزنیم، میرویم به زمین هایت سر میزنی، به خانه ی قشنگت، به باغ ِ بهشتت، خودمان را پرت می کنیم توی رودخانه و از شاخه های بید آویزان می شویم، پا روی سنگ ِ نماز بالا پایین می پریم و نمازمان را می خوانیم، از انگور های پشت ِ چشمه برایت انگور می چینم و مثل همیشه سرت را روی عصایت می گذاری و چرت میزنی . همیشه آدم ِ بی ملاحظه ای بوده ام، حالا که فکرش را می کنم می بینم هفت سالگی َم کجا و 26 سالگی کنار ِ پدربزرگ کجا، نه پدر بزرگ حالش را دارد و نه من دل و دماغش را، در گوشه ی اتاق زل زده ام به این صفحه ی مجازی و صدای رادیوی پدر بزرگ از آن ور ِ خانه می آید، در را بسته ام و صدای ِ آهنگی که گوش میدهم را زیاد کرده ام، باز هم صدای رادیوی پدربزرگ می آید، نمی خواهم به این صدا عادت کنم، به گوینده ی رادیو وقتی متنی را از رو می خواند و تپق می زند، به گزارش هوا شناسی، به نوار کاست های قدیمی ِ پدربزرگ، به نوحه ها، داستان ها، می ترسم یک روز برگردم و دیگر هیچ وقت صدای رادیو و نوار کاست از خانه نیاید و هیچ کاناپه ای جلوی پنجره ی رو به کوهستان نباشد .

آموزش ایلوستریتور فرادرس

طرز تهیه یک وکتور دلپذیر وکتور خوشمزه در 9 مرحله تعیین کنندهتوسط Alejandro Zuñiga22 سپتامبر 2008 سطح سختی: مبتدی طول: زبانهای کوتاه:Illustrator Illustrator بیاموزید که چگونه یک وکتور نیمه پرتقال وکتور با اشکال آموزش ایلوستریتور فرادرس ، ابزارها و جلوه های متعدد ایجاد کنید. این آموزش برای تکمیل مبتدی امکان پذیر است ، هرچند که برای یک کاربر میانی Illustrator در نظر گرفته شده است. بیا شروع کنیم. مرحله 1اولین کاری آموزش ایلوستریتور فرادرس که ما باید انجام دهیم ایجاد یک مثلث است که 2 اینچ عرض 3 اینچ دارد ، سپس آن را با یک رنگ نارنجی پر کنید (R = 252 ، G = 175 ، B = 23). بعد ، ما یک افکت اعمال می کنیم تا گوشه ها گرد شوند. برای این کار به Effect> Stylize> Round Corners بروید و مقدار آن را 0.5 در تنظیم کنید. اکنون به منوی Object> Expand Appearance و سپس Ungroup (Command + Shift + G) بروید. گام 2در این مرحله ما بافت نارنج را ایجاد می کنیم. (دستور + C) شیء را که قبلاً ایجاد کرده اید کپی کنید و آن را به جلو بچسبانید (فرمان + F). رنگ پر را به رنگ سفید تغییر دهید. با انتخاب آخرین شیء ، به Effect> Texture> Stained Glass بروید و مقادیر را بر روی این قرار دهید: اندازه سلول 45 ، ضخامت مرز 10 و شدت نور 0. همان شیء را گسترش دهید (Object> Expand Appearance). بعد ، به Object> Live Trace> Tracing Options بروید ، مقادیری را که در زیر نشان داده شده است تنظیم کنید و Expand آن را انجام دهید (Object> Expand). همچنین ، حتماً Object را بررسی کرده و Fill را بررسی کنید. برای این شیء آخر با جلوه رنگ آمیزی ، آن را با یک رنگ سفید پر کنید ، سپس Ungroup (Command + Shift + G) را سه بار پر کنید. با انتخاب آخرین شیء ، به Object> Path> Simplify بروید و Opacity را روی 60٪ قرار دهید. Blur Gaussian Blur (Effect> Blur> Gaussian Blur) را با یک Blur Radius در 6.0 پیکسل اعمال کنید. در آخر ، این دو شی را گروه بندی کنید. تبلیغاتمرحله 3حالا سایر قسمت های نارنج را بسازید. با کلیک بر روی Alt با کلیک بر روی موقعیتی که می خواهیم مرکز نارنج باشد ، سپس در پنجره ای که ظاهر می شود ، Angle را روی 40 set قرار دهید و در Copy کلیک کنید. برای ایجاد قطعات دیگر ، ما فقط آخرین بار عمل (دستور + D) را هفت بار تکرار می کنیم مرحله 4بیایید رنگ نارنج را خیلی صاف نبینیم و جلوه ای طبیعی تر به آن بخشیم. ابزار Pucker را انتخاب کنید ، سپس از مقادیر نشان داده شده در زیر استفاده کنید تا کل شیء را روتوش کنید و جنبه طبیعی مورد نظر خود را ارائه دهید. بعد ، همه چیز (Command + A) و Ungroup (Command + Shift + G) را انتخاب کنید. یکی از اشیاء با رنگ نارنجی را انتخاب کنید ، سپس به مسیر Select> Same> Fill Color بروید. (دستور + C) انتخاب اخیر را کپی کنید ، آنرا به عقب (فرمان + B) بچسبانید ، و آن را گروه بندی کنید (دستور + G). بعد ، ما کمی می چرخیم به طوری که مانند تصویر زیر به نظر می رسد. در آخر میزان Opacity را روی 40٪ تنظیم کنید. سپس All (Command + A) و Group (Command + G) را انتخاب کنید. مرحله 5در این مرحله لبه نارنج را تشکیل می دهیم. بیضی (L) با عرض و ارتفاع 6.5 اینچ ایجاد کنید (رنگ خط مهم نیست). در مرحله بعد ، یک گروه از بیضی ها را مطابق شکل زیر ایجاد کنید ، اندازه ای که متناسب با پرتقال خواهیم داشت. این بیضی ها (Command + G) را گروه بندی کرده ، آنها را به صفحه برس (Brushes Panel) منتقل کرده و New Pattern Brush را بررسی کنید. در گزینه های Pattern Brush آن را مانند گذشته بگذارید. اگر می خواهید نامی به براق الگوی خود بدهید که عالی است ، من آن را "ORANGE" نامگذاری کردم. پس از ایجاد برس الگوی ، گروه بیضی ها را پاک کنید ، سپس این برس الگوی را روی بیضی 6.5 اینچی که چند لحظه قبل ایجاد کردیم بمالید. در آخر ، Opacity را 15٪ تنظیم کنید. مرحله 6در ادامه با لبه نارنجی ، بیضی دیگر (L) با عرض و ارتفاع 7 اینچ ایجاد کنید ، سپس آن را به پشت ارسال کنید (Object> Arrange> Send to Back). با انتخاب شیء ، به قسمت Gradient Panel بروید و مقادیر را مطابق تصویر زیر تنظیم کنید. مرحله 7حالا بیایید قسمت بیرونی نارنج را ایجاد کنیم. ابتدا همه چیز (Command + A) و Group (Command + G) را انتخاب کنید. فقط عرض پرتقال ما را به 5.5 اینچ تغییر دهید. پس از آن بیضی (L) با عرض 5.5 اینچ و ارتفاع 7 اینچ ایجاد می کنیم ، سپس آن را با رنگ نارنجی پر می کنیم (R = 245 ، G = 130 ، B = 32). یک خط عمودی بکشید که در وسط بیضی که ما تازه ایجاد کردیم ، تلاقی کند ، سپس به صفحه Pathfinder بروید ، روی Divide کلیک کنید و سپس Ungroup (Command + Shift + G) نتیجه بگیرید. یکی از نیمه های بیضی را پاک کنید و در نیمه دیگر عرض را به 3.5 اینچ تغییر دهید. مرحله 8در مرحله بعدی به ایجاد بافت برای نمای بیرونی نارنج خود می پردازیم. یک مستطیل با عرض و ارتفاع 1 اینچ ، بدون پر و بدون سکته مغزی ایجاد کنید. (مستندات + C) این مستطیل را کپی کرده و همه آنرا به جلو (فرمان + F) می چسبانیم. سپس این مستطیل را با رنگ نارنجی پر کنید (R = 245، G = 130، B = 32). با رنگهایی که در زیر نشان داده شده است ، بیضی های مختلفی را درون مستطیل ایجاد کنید. تمام بیضی های داخل مستطیل را انتخاب کنید و یک Gaussian Blur (Effect> Blur> Gaussian Blur) را با شعاع 7.0 پیکسل اعمال کنید. دو مستطیل ، بیضی را مرتب کنید و جسم را به صفحه تابلوها منتقل کنید. مبلغی را که تازه ایجاد کرده ایم روی نیمه بیضی اعمال کنید. مستطیل که پر و بدون سکته مغزی در خدمت محدود کردن مساحت سواچ باشد. https://maktabtv.com/Courses/illustrator/   با بافت نمای بیرونی پرتقال آماده ، خط هکتار را تراز کنید

keyboard_arrow_up